Zmień kraj dostawy:
Fenomenalny przewodnik po świecie jadalnych roślin! W tym bogato ilustrowanym przewodniku znajdziesz wszystkie wskazówki niezbędne do tego, aby zidentyfikować, zebrać i przyrządzić 60 jadalnych dzikich roślin, które rosną tuż obok Ciebie. Autor przedstawia podstawowe zasady bezpiecznego zbierania dzikiej żywności, omawia trujące rośliny, protokół identyfikacji jadalnych roślin, etykietę ich zbierania i metody konserwacji, które pozwalają ją przechowywać i dłużej cieszyć się jej zdrowotnymi aspektami. W książce znajdziesz 67 przepisów na niezwykle odżywcze zielone koktajle, sałatki, dressingi do sałatek, pasty, krakersy, dania główne, soki i słodycze, które przygotujesz z chwastów, jagód, korzonków i liści oferowanych przez inspirujący świat flory łąk, lasów i trawników.
Podtytuł: Przewodnik po dzikich roślinach jadalnych i przepisy na pyszne dania Autor: Sergei Boutenko Ilość stron: 272 Oprawa: Miękka ze skrzydełkami
Nasza oferta pełna jest kwiatowych aranżacji. Podaj swój adres email, a na osłodę otrzymasz
Zgodnie z regulaminem, zapisując się do newslettera, wyrażasz zgodę na otrzymywanie ofert promocyjnych i informacji od Euroflorist.